Strážníci se s opilci nenudili. Silně omámená žena tvrdila, že je těhotná

24.11.2022 09:45 417 zhlédnutí
Článek redakce

Pardubice - Strážníci pardubické městské policie vyjížděli k podnapilým osobám, které buď tradičně padaly jako hrušky nebo příliš vyváděly.

Jedním takovým neukázněným hostem v restauračním zařízení byl padesátiletý muž, který do příjezdu strážníků stačil pozurážet hosty i personál. Protože ze své bojovné nálady nehodlal ustoupit, přišlo na řadu rozhodnutí, že pro muže i jeho okolí bude lepší, pokud vystřízliví pod lékařským dohledem a o samotě.

V podobné ráži byla i třicetiletá žena, která křičela v nádražní hale. Svým projevem znepříjemňovala čekání na spoj ostatním cestujícím, proto na ni přítomní zavolali strážníky. Silně opilá žena tvrdila, že je těhotná, proto hlídka na místo přivolala i záchranku. V přítomnosti zdravotníků už žena o svém tvrzení tak skálopevně přesvědčena nebyla, jen řekla, že si to myslí. Po provedení prvotního vyšetření zdravotníci neshledali důvod k převozu do nemocnice. Silně intoxikovaná žena, která strážníkům nadýchala přes tři promile, skončila na záchytné stanici.

Výčet úterních pijáků uzavřela žena, kterou strážníci v předchozích dnech již na záchytku vezli. Tentokrát sice nebyla ve stavu totální bezvládnosti, ale ke střízlivosti měla také daleko. Navíc se rozhodla, že se domů dostane na kole. Jízda po silnici ve stylu „šněruju si, ani nevím jak“ zaujala projíždějící hlídku. Strážníci dali ženě dýchnout. Výsledek byl dle očekávání pozitivní, lehce přes dvě promile. Žena, která se strážníky takřka bez problému komunikovala, se domů nakonec vydala pěšky a její jízda pod vlivem alkoholu bude mít dohru u správního orgánu.


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)
Zprávy
Foto: město Pardubice
Předchozí článek Oldřich Hájek  24.11.2022 364
Váleční uprchlíci z Ukrajiny se postupně stěhují do nově zrekonstruovaných bytů v Husově ulici
Pardubice - Váleční uprchlíci z Ukrajiny, které město na jaře nouzově ubytovalo na Stavařově,...
Zprávy
Foto: Pardubický kraj
Následujicí článek Oldřich Hájek  24.11.2022 429
Na centrálním příjmu v Pardubické nemocnici byla prostavěna již půl miliarda
Pardubice - Historicky největší stavbou Pardubického kraje za 22 let jeho existence je budování...

Nové články

K tématu